• Një pasion i vështirë për tu kultivuar0

  Intervistë me Adela Caushllari, studente e vitit të dytë Fakulteti Filologjisë, dega gazetari. Adela ka një pasion të madh në jetë. Të shkruajë romane. Këtë dëshirë e ka zbular me kalimin e kohës dhe e ka praktikuar. Problemi që shqetëson atë, si dhe shumë talente të tjerë të rinj është se nuk gjejnë mbështetjen e

  READ MORE
 • Bletaria: Më shumë sesa një profesion – Intervistë me bletarritësin Arti Halili0

   Intervistoi : Rabihana Halili   Bletaria është një ndër bizneset më të përhapura e cila ka rritur mirëqënien e shumë familjeve shqiptare. Shumë biznesmen e kanë parë këtë fushë jo vetëm fitimprurës, por edhe promovim të produkteve shqiptare. Për të mësuar më shumë sesi funksionon bletaria në Shqipëri  kam kënaqësinë të intervistoj z. Arti Halili,

  READ MORE
 • Pasion apo profesion?0

    Shqipëria megjithëse me një popullsi të vogël, ka përfaqësuar vendin me trupa ushtarak në vende të ndryshme të botës. Një nga këta persona ështe edhe 29-vjecari İndrit Vata i cili prej vitesh shkon si përfaqesues i forcave të armatosura të shqipërise. Ai jeton në Durrës prej vitesh dhe Akademia Ushtarake ka qenë gjithmonë në

  READ MORE
 • “Palestra, për të qenë të shëndetshëm fizikisht dhe psikologjikisht”0

  Intervistoi: Sidorela Jança Intervistë me z. Stiljan Zhollanji, instruktor palestre me rreth dhjetë vite eksperiencë brenda dhe jashtë Shqipërisë. “Palestra nuk është vetëm për të pasur një trup të mirë me strukturë muskulore të dëshiruar ose për të pasur një trup në formë, por, edhe për të qenë sa më të shëndetshëm fizikisht dhe psikologjikisht”,

  READ MORE
 • Kur futeshe në burg për deficit…0

  Shumë njerëz mund të mendojnë, se të jesh  këpucar është thjesht një zanat,por nuk  është e vërtetë. Në njëfarë mënyre të jesh këpucar, do të thotë të jesh artist, të dish të krijosh, të vendosësh ne punë fantazinë tënde.  Kjo është një intervistë me një njeri të zakonshëm, ose më sakte që ishte i zakonshëm

  READ MORE
 • “Një mësues për t’u dashur”, në bisedë me Irfan Shahinin0

  Intervistoi: Romina Qama Tridhjetë e nëntë vjet punë të palodhur dhe një dëshirë që nuk resht asnjëherë; rreth 600 nxënës dhe dy epoka të ndryshme në parakalim; metodikë dhe abetare, terrene të ashpra e shkolla të ftohta. Panoramë e jetës së një njeriu. Ju paraqes: “Një mësues për t’u dashur”, në bisedë me Irfan Shahinin.

  READ MORE