• Censusi në Kosovë, tashmë edhe online0

  A ju kujtohet numërimi i votave në Kosovë? Procesi përfundoi shumë shpejt. Kosova duket se po ecën me hapa të shpejtë edhe me procesin e regjistrimit të popullisisë. Agjencia e Statistikave të Kosovës sot ka prezantuar ecurinë e punës për regjistrimin e popullsisë, ekonomisë familjare dhe banesave në vitin 2021. Drejtori ekzekutiv i Agjencisë së

  READ MORE
 • Bullgaria planifikon të zyrtarizojë monedhën Euro

  Bullgaria planifikon të zyrtarizojë monedhën Euro0

  Kryeministri, Boyko Borisov ka thënë se Bullgaria ka ende për qëllim të adoptojë monedhën euro në vitin 2022, pavarësisht kundërshtimit të bizneseve lokale të cilat shqetësohen për ndikimin në ekonomi. Kryeministri Borisov tha gjatë një takimi me biznese në Sofje se përfitimi kryesor i adoptimit të monedhës euro është se sistemi bankar i vendit do

  READ MORE
 • Greqia do të miratojë pranimin e Maqedonisë në NATO

  Greqia do të miratojë pranimin e Maqedonisë në NATO0

  Pas ratifikimit të Marrëveshjes historike të Prespës nga parlament grek, Shkupi pret nga NATO, hyrjen në fuqi të protokollit të pranimit për të cilin nevojiten ratifikimi nga 29 parlamentet e vendeve anëtarë. Rrugëtimin në Aleancën e Atlantikut të Veriut i Maqedonisë së Veriut duket se do ta nisë pikërisht nga Greqia. Parlamenti i këtij vendi

  READ MORE