Ulen çmimet telefonike në Maqedoni

Ulen çmimet telefonike në Maqedoni

Agjensia komunikative telefonike ka përgatitur njoftimin për uljen e çmimit interkonjektim nga tre operatorët e telefonisë celulare. AKE do të japë rekomandimet për bisedimet e përgjysmimit të çmimit të sms-ve dhe bisedave telefonike nga muaji i ardhshëm. Pritet që bisedimet telefonike celulare mes tre operatorëve të jenë të njëjta. /Adisa Sida/

Agjensia komunikative telefonike ka përgatitur njoftimin për uljen e çmimit interkonjektim nga tre operatorët e telefonisë celulare.

AKE do të japë rekomandimet për bisedimet e përgjysmimit të çmimit të sms-ve dhe bisedave telefonike nga muaji i ardhshëm.

Pritet që bisedimet telefonike celulare mes tre operatorëve të jenë të njëjta.

/Adisa Sida/

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar