• Disa informacione që do t’ju ndihmojnë për të përmirësuar të folurin në publik

  Disa informacione që do t’ju ndihmojnë për të përmirësuar të folurin në publik0

  E keni pyetur ndonjëherë veten se cfarë është konkretisht të folurit në publik? Le të cekim një përkufizim të Vilma Subras (Wilma Subra (lindur më 1943) është një shkencëtare amerikane e mjedisit. Ajo është Presidente e Subra Company, një firmë konsulente mjedisore.) Të folurit në publik është mjeti parësor që përdor për të prekur njerëzit.

  READ MORE
 • Hapat që duhet të ndiqni për të zënë një vend pune në botën e marketingut

  Hapat që duhet të ndiqni për të zënë një vend pune në botën e marketingut0

  Për të zgjedhur dhe për të gjetur punën e duhur, ju do të keni nevojë të zbatoni vecanërisht analizën e marketingut dhe planifikimin. Ndiqni këto shtatë hapa për të bërë marketingun e vetes suaj: Bëni një vlerësim të vetes dhe kërkoni këshillim për karrierë! Vlerësimet për veten kërkojnë që ju të vlerësoni ndershmërisht dhe plotësisht

  READ MORE
 • 10 video-lojërat më të luajtura në vitin 2022

  10 video-lojërat më të luajtura në vitin 20220

  Ky artikull u dedikohet të gjithë të apasionuarve me video-lojërat. Në epokën e sotme, lojtarët janë më me fat se kurrë më parë. Kjo për shkak se ka pasur përparime të mëdha në fushën e video-lojërave. Sot disponueshmëria e pajisjeve të lojërave e ka çuar përvojën e lojtarëve në një nivel të ri. Ne do

  READ MORE
 • 14 pozicionet më të paguara në fushën e komunikimit

  14 pozicionet më të paguara në fushën e komunikimit0

  Nëse jeni të interesuar të ndiqni një karrierë në gazetari, opsionet tuaja të punës variojnë nga punë tradicionale të shtypit, radios dhe televizionit në media si dhe alternativa në media dixhitale, marketing, komunikim dhe më shumë.  Shkrimi dhe aftësitë e komunikimit , degët e gazetarisë janë të transferueshme në disa industri, që do të thotë

  READ MORE
 • Fakte se si teknologjia po transformon edukimin

  Fakte se si teknologjia po transformon edukimin0

  Peizazhi arsimor po përjeton një revolucion transformues të nxitur nga zhvillimet e fundit në botën dixhitale dhe aksesi i gjerë në internet. Me këtë revolucion të ri lojtarëve kryesorë në arsim po u caktohen role të reja që i largojnë ata nga ato stereotipe tradicionale që përshkuan pedagogjinë dhe praktikën e mësimdhënies të shekujve të

  READ MORE
 • 5 reklamat më të mira të 2021

  5 reklamat më të mira të 20210

  Një vështrim prapa në zgjedhjet kryesore nga viti i kaluar i krijimtarisë së markës Me mbarimin e këtij viti është koha për një tjetër “Më të mirat e listës”, duke përmbledhur 12 muaj reklamimi dhe marketingu në një paketë të vogël. Kur themi “reklama” nuk jemi duke folur për publicitetin. Në fakt vetëm një nga

  READ MORE