• Ja pse ju hapet goja teksa shihni të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë

  Ja pse ju hapet goja teksa shihni të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë0

  *Përpiquni të mos e bëni teksa lexoni këtë artikull E keni pyetur ndonjëherë veten pse hapja e gojës është kaq… ngjitëse? Për të qenë të sinqertë, të gjithëve na ka ndodhur të shohim një shok, një person në autobus apo madje edhe dikë në televizor që hap gojën duke ju bërë edhe ju të hapni

  READ MORE
 • Marketingu në internet (online) në Shqipëri

  Marketingu në internet (online) në Shqipëri0

  • Blog
  • February 24, 2022

  Në Shqipëri marketingu online është një risi. Ai nisi të aplikohej së pari si një formë për të thirrur të huajt në tregun shqiptar. Kompanitë shqiptare kanë kuptuar rëndësinë e internetit, falë takimeve shumë intensive me partnerë apo klientë nga Europa Perëndimore. Numri i bizneseve që kërkojnë të kenë një faqe interneti është gjithnjë në

  READ MORE
 • 6 fakte rreth ngjyrave

  6 fakte rreth ngjyrave1

  Meshkujt dhe femrat e shohin ngjyrën e kuqe ndryshe Aftësia për të parë të kuqen vjen nga një gjen në kromozomin X. Meqënëse femrat kanë dy kromozome X , dy kopjet e këtyre gjeneve i ndihmojnë të perceptojnë më mirë spektrin e kuq-portokalli.             Ngjyra rozë qetëson nervat Shpesh përdoret

  READ MORE
 • Strategjitë e komunikimit: 6 këshilla për një fushatë të suksesshme

  Strategjitë e komunikimit: 6 këshilla për një fushatë të suksesshme0

  • Blog
  • February 23, 2022

  Peter Boyd është një avokat dhe themelues i gazetës “Street”. Ai ka ndihmuar 1500 firma ligjore te suksesshme me faqet e tyre të internetit dhe marketingun. A e keni pyetur ndonjëherë veten pse firma ose biznesi juaj nuk po merr aq telefonata sa ju do të dëshironit ? A ishte biznesi juaj në periudhën e

  READ MORE
 • E ardhmja e PR-it dhe Marketing-ut

  E ardhmja e PR-it dhe Marketing-ut0

  • Blog
  • February 21, 2022

  Një nga temat e nxehta që ka qenë në titujt kryesorë kohët e fundit e cila po zhvillohet gjithnjë e me shumë  është roli i marrëdhënieve me publikun PR dhe marketingut .Në të kaluarën ,këto janë parë si dy subjekte  shumë  të dallueshme dhe shumë të ndryshme. Tradicionalisht PR është përcaktuar si mënyra se si

  READ MORE
 • Rrugëtimi i NEWBORN-it ndër vite

  Rrugëtimi i NEWBORN-it ndër vite0

  Është bërë tashmë një traditë që monumenti New Born në Prishtinë të ndryshojë pamjen e tij çdo vit më 17 Shkurt, ditë kjo që përkon me shpalljen e Pavarësisë së Kosovës. “Sivjet Monumenti NEWBORN i dedikohet grues. i kushtohet çikave tona në sport, në muzikë, në film, e në çdo fushë që po na e

  READ MORE