• “Koha shtesë” që na jep shkrimtari Durim Taçi

  “Koha shtesë” që na jep shkrimtari Durim Taçi0

  Subjetki i një “Kohesh shtesë” “Kam filluar të jetoj pa fitore e pa humbje”, kështu shprehet në një intervistë autori i romanit “Extra Time”, shkrimtari dhe gazetari Durim Taçi. Një roman i cili lidhet në mënyrë të pashmangshme me sportin. Pikërisht ngaqë në sport, kur asnjë nga skuadrat nuk ia ka dalë t​​ë fitojë, e

  READ MORE
 • 6 fakte rreth ngjyrave

  6 fakte rreth ngjyrave1

  Meshkujt dhe femrat e shohin ngjyrën e kuqe ndryshe Aftësia për të parë të kuqen vjen nga një gjen në kromozomin X. Meqënëse femrat kanë dy kromozome X , dy kopjet e këtyre gjeneve i ndihmojnë të perceptojnë më mirë spektrin e kuq-portokalli.             Ngjyra rozë qetëson nervat Shpesh përdoret

  READ MORE
 • Rrugëtimi i NEWBORN-it ndër vite

  Rrugëtimi i NEWBORN-it ndër vite0

  Është bërë tashmë një traditë që monumenti New Born në Prishtinë të ndryshojë pamjen e tij çdo vit më 17 Shkurt, ditë kjo që përkon me shpalljen e Pavarësisë së Kosovës. “Sivjet Monumenti NEWBORN i dedikohet grues. i kushtohet çikave tona në sport, në muzikë, në film, e në çdo fushë që po na e

  READ MORE