• Zhvillohet Konferenca e Tretë Ndërkombëtare mbi studimet në Media dhe Komunikim në KUB

  Zhvillohet Konferenca e Tretë Ndërkombëtare mbi studimet në Media dhe Komunikim në KUB0

  Departamenti i Shkencave të Komunikimit në Kolegjin Universitar Bedër organizoi  Konferencën e Tretë Ndërkombëtare mbi studimet në Media dhe Komunikim (ICCMS) me temë: “Komunikimi dhe zhvillimet e medias në epokën e dezinformimit dhe sfidave globale”. ICCMS, në bashkëpunim me Universitetin e Tiranës, Universitetin e Prishtinës dhe Institutin Shqiptar të Medias, bëri bashkë 50 pjesëmarrës përfaqësues

  READ MORE
 • Zhvillohet për herë të parë Konferenca Ndërkombëtare në Inovacion, Teknologji dhe Biznes

  Zhvillohet për herë të parë Konferenca Ndërkombëtare në Inovacion, Teknologji dhe Biznes0

  Fakulteti i Teknologjisë dhe Biznesit pranë Kolegjit Universitar Bedër organizoi për herë të parë Konferencën Ndërkombëtare në Inovacion, Teknologji dhe Biznes. Konferenca u organizua në partneritet me Universitetin e Ekonomisë dhe Shkencave Humane të Varshavës në Poloni, Universitetin Epoka, Kolegjin AAB në Kosovë, Universitetin Mesdhetar të Tiranës dhe Universitetin e Korcës. Konferenca dëshmoi të ishte

  READ MORE
 • Departamenti i Drejtësisë në KUB zhvilloi Konferencën e VI-të Studentore

  Departamenti i Drejtësisë në KUB zhvilloi Konferencën e VI-të Studentore0

  Departamenti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar Bedër, në bashkëpunim me klubin studentor “Bedër Law Students Association” dhe ELSA Albania zhvilluan konferencën e VI-të studentore me temë: “Shqipëria nën Ndërveprimin e Ligjit, Shoqërisë dhe Politikës”. Punimet e kësaj konferencë u përshëndetën nga rektori Prof. Asoc. Rrahim Ombashi nga përgjegjësi i departamentit të Drejtësisë Dr. Gentjan Skara,

  READ MORE