Trajnim në Ndihmën juridike

Trajnim në Ndihmën juridike

Departamenti i Drejtësisë pranë Kolegjit Universitar Bedër, në bashkëpunim me Drejtorinë e Zbatimit të Politikave dhe Administrimit të Ndihmës Parësore dhe Drejtorinë e Ndihmës Juridike Falas pranë Ministria e Drejtesise, zhvilluan me studentët një trajnim dyditor. Përmes këtij trajnimi studentët u informuan mbi: Ndihmën juridike parësore, dytësore dhe ofruesit e shërbimit; Rolin e Klinikave të

Departamenti i Drejtësisë pranë Kolegjit Universitar Bedër, në bashkëpunim me Drejtorinë e Zbatimit të Politikave dhe Administrimit të Ndihmës Parësore dhe Drejtorinë e Ndihmës Juridike Falas pranë Ministria e Drejtesise, zhvilluan me studentët një trajnim dyditor.
Përmes këtij trajnimi studentët u informuan mbi:
✅ Ndihmën juridike parësore, dytësore dhe ofruesit e shërbimit;
✅ Rolin e Klinikave të Ligjit në ofrimin e këtyre shërbimeve;
✅ Mundësitë për angazhimin me praktika 3-mujore pune pranë DNJF dhe ofruesve të shërbimit.
Trajnues ishin znj. Patricia Pogaçe, znj. Klejda Poçi dhe znj. Suela Qevani.
Alban Tufa
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar