• Trajnim në Ndihmën juridike

  Trajnim në Ndihmën juridike0

  Departamenti i Drejtësisë pranë Kolegjit Universitar Bedër, në bashkëpunim me Drejtorinë e Zbatimit të Politikave dhe Administrimit të Ndihmës Parësore dhe Drejtorinë e Ndihmës Juridike Falas pranë Ministria e Drejtesise, zhvilluan me studentët një trajnim dyditor. Përmes këtij trajnimi studentët u informuan mbi: Ndihmën juridike parësore, dytësore dhe ofruesit e shërbimit; Rolin e Klinikave të

  READ MORE
 • Kolegji Universitar “Bedër” organizon Workshop-in “Kuadri ligjor dhe gazetaria investigative”0

  Departamenti i Shkencave të Komunikimit në bashkëpunim me Departamentin e Drejtësisë në Kolegjin Universitar “Bedër”, zhvilluan ditën e sotme workshop-in me temë: “Kuadri ligjor dhe gazetaria investigative”. Workshop-in e hapi përgjegjësi i Departamentit të Shkencave të Komunikimit, Dr. Erlis Çela, i cili theksoi rëndësinë e workshop-eve të tilla dhe rëndësinë që ka informimi dhe media

  READ MORE