• A është përshtatur shoqëria shqiptare me digjitalitetin?

  A është përshtatur shoqëria shqiptare me digjitalitetin?0

  Nga Esmeralda Pashollari Situata të ndryshme duke përfshirë më shumë edhe pandeminë kanë bërë që mbarë botën të zgjidhen si mënyrë përdorimi mediat digjitale. Pothuajse të gjitha vendet këtë vit kanë vënë në zbatim këtë metodë dhe suket sikur do të zgjasë. Këtë vit të gjithë “u detyruan” të mësonin se si të aksesoheshin ose

  READ MORE
 • Amazon Canada ndërton një qendër të re në Quebec0

  Reuters shkruan se Amazon.com Inc (AMZN.O)  tha ditën e sotme se planifikon të hapë qendrën e parë të përmbushjes në Quebec vitin e ardhshëm dhe pret që të punësojë më shumë se 300 punëtorë me kohë të plotë. Njoftim Në shtator, kompania njoftoi se do të hapë qendrën e gjashtë në Ontario. Rival Shopify Inc

  READ MORE
 • Pas dhe në të ardhmen, nga ekrani pa ngjyra, tek ekrani i përthyeshëm0

  Në rutinën tonë ditore kontaktet me ekranet janë të pa shmangëshme, si ekrani i tv nëpër shtëpitë tona, ekranet në makinë, ekranet e kompjuterave në punë apo ekrani i telefonit që është gjithmonë me ne. Ky element i domosdoshëm dhe i pa shmangshëm i përditshmërisë tonë është shfaqur që prej dekadash ecën paralelisht me zhvillimet

  READ MORE