Safi Kaskas në KUB për promovimin e librit “Kurani me referenca nga Bibla, një kuptim bashkëkohor”

Safi Kaskas në KUB për promovimin e librit  “Kurani me referenca nga Bibla, një kuptim bashkëkohor”

Departamenti i Shkencave Islame pranë Kolegjit Universitar Bedër organizoi  promovimin e librit me titull: “Kurani me referenca nga Bibla, një kuptim bashkëkohor”, me autor Safi Kaskas & David Hungerlord. Z. Kaskas fillimisht u prit nga Rektori i “Bedër”, Prof. Assoc. Dr. Rahim Ombashi, Përgjegjësi i Departamentit të Shkencave Islame, Dr. Genti Kruja dhe anëtarë të

Departamenti i Shkencave Islame pranë Kolegjit Universitar Bedër organizoi  promovimin e librit me titull: “Kurani me referenca nga Bibla, një kuptim bashkëkohor”, me autor Safi Kaskas & David Hungerlord.

Z. Kaskas fillimisht u prit nga Rektori i “Bedër”, Prof. Assoc. Dr. Rahim Ombashi, Përgjegjësi i Departamentit të Shkencave Islame, Dr. Genti Kruja dhe anëtarë të tjerë të universitetit.

Më pas u zhvillua takimi me studentët e Departamentit të Shkencave Islame, ku autori prezantoi librin dhe sfidat gjatë përgatitjes së tij.

Safi Kaskas është menaxher ekzekutiv dhe strateg politik me mbi 40 vjet përvojë me bazë të gjerë në planifikim, udhëheqje dhe etikën e biznesit, me një theks në menaxhimin strategjik në koorporatat dhe botët akademike. Ai është bashkëthemelues i Universitetit East West në Chicago, Illinois dhe u zgjodh si President i Bordit të Drejtorëve nga 1979 në 2005. Vazhdon të shërbejë si anëtar i Bordit të Drejtorëve të Universitetit. Si themelues dhe president i Strategjisë së Menaxhimit të Edge Strategic.

 

Student
AUTHOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar