Author's Posts

 • “Sekret” e Ronela Hajati-t nuk kualifikohet në finalen e Eurovision

  “Sekret” e Ronela Hajati-t nuk kualifikohet në finalen e Eurovision0

  Eurovision, një nga konkurset më të mëdha të këngës në Europë, ku marrin pjesë të gjitha shtetet me një përfaques këngëtar. Edhe këtë vit nuk kishte si Shqipëria të mungonte ku pjesëmarrëse ishte Ronela Hajati me këngën e saj “Sekret” dhe sigurisht me balerinë të famshëm shqiptarë që krijuan dhe performancën. Kënga u cilësua “e

  READ MORE
 • KUB nënshkroi një memorandum me Communication Progress

  KUB nënshkroi një memorandum me Communication Progress0

  Kolegji Universitar Bedër nënshkroi një memorandum mirëkuptimi për bashkëpunim të ndërsjellë me Communication Progress, kompani që operon në fushën e Teknologjisë dhe Informacionit. Memorandumi u nënshkruar nga Prof. Rahim Ombashi, Rektor i komanduar i Kolegjit Universitar Bedër dhe znj. Elona Bakiu, përfaqësuese e Communication Progress. Palët angazhohen të zhvillojnë bashkëpunimin mes tyre në fusha si:

  READ MORE