• Zhvillohet për herë të parë Konferenca Ndërkombëtare në Inovacion, Teknologji dhe Biznes

  Zhvillohet për herë të parë Konferenca Ndërkombëtare në Inovacion, Teknologji dhe Biznes0

  Fakulteti i Teknologjisë dhe Biznesit pranë Kolegjit Universitar Bedër organizoi për herë të parë Konferencën Ndërkombëtare në Inovacion, Teknologji dhe Biznes. Konferenca u organizua në partneritet me Universitetin e Ekonomisë dhe Shkencave Humane të Varshavës në Poloni, Universitetin Epoka, Kolegjin AAB në Kosovë, Universitetin Mesdhetar të Tiranës dhe Universitetin e Korcës. Konferenca dëshmoi të ishte

  READ MORE
 • Departamenti i Drejtësisë në KUB zhvilloi Konferencën e VI-të Studentore

  Departamenti i Drejtësisë në KUB zhvilloi Konferencën e VI-të Studentore0

  Departamenti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar Bedër, në bashkëpunim me klubin studentor “Bedër Law Students Association” dhe ELSA Albania zhvilluan konferencën e VI-të studentore me temë: “Shqipëria nën Ndërveprimin e Ligjit, Shoqërisë dhe Politikës”. Punimet e kësaj konferencë u përshëndetën nga rektori Prof. Asoc. Rrahim Ombashi nga përgjegjësi i departamentit të Drejtësisë Dr. Gentjan Skara,

  READ MORE
 • Departamenti i Shkencave të Komunikimit në KUB zhvilloi Konferencën e VII-të Studentore

  Departamenti i Shkencave të Komunikimit në KUB zhvilloi Konferencën e VII-të Studentore0

  Departamenti i Shkencave të Komunikimit në Kolegjin Universitar “Bedër” zhvilloi  Konferencën e VII Studentore në Shkenca Komunikimi, me temë: “Sfidat e komunikimit në mediat sociale gjatë periudhës së pandemisë COVID-19”. Kjo konferencë zhvillohet cdo vit dhe ka në fokus angazhimin e studentëve në kërkimin shkencor të cilët paraqesin punime me tematika të ndryshme bashkëkohore. Hapja

  READ MORE
 • “Bedër” lançon projektin: “Merit Based Scholarship”

  “Bedër” lançon projektin: “Merit Based Scholarship”0

  Kolegji Universitar “Bedër” në bashkëpunim me Këshillin Botëror të Komuniteteve Muslimane lançoi  projektin: “Merit Based Scholarship”. Në kuadër të projektit 50 studentë të vitit të parë të programeve bachelor u përzgjodhën fitues të bursës. Bursa konsiston në mbulimin e tarifës së studimit dhe në mbështetje financiare për mbulimin e akomodimit dhe transportit përgjatë viteve të

  READ MORE
 • Safi Kaskas në KUB për promovimin e librit “Kurani me referenca nga Bibla, një kuptim bashkëkohor”

  Safi Kaskas në KUB për promovimin e librit “Kurani me referenca nga Bibla, një kuptim bashkëkohor”0

  Departamenti i Shkencave Islame pranë Kolegjit Universitar Bedër organizoi  promovimin e librit me titull: “Kurani me referenca nga Bibla, një kuptim bashkëkohor”, me autor Safi Kaskas & David Hungerlord. Z. Kaskas fillimisht u prit nga Rektori i “Bedër”, Prof. Assoc. Dr. Rahim Ombashi, Përgjegjësi i Departamentit të Shkencave Islame, Dr. Genti Kruja dhe anëtarë të

  READ MORE
 • Zhvillohet Konferenca e VIII-të Ndërkombëtare në Edukim dhe Shkenca Sociale

  Zhvillohet Konferenca e VIII-të Ndërkombëtare në Edukim dhe Shkenca Sociale0

  Departamenti i Edukimit dhe Gjuhës Angleze në Kolegjin Universitar “Bedër” organizoi Konferencën e VIII Ndërkombëtare në Edukim dhe Shkenca Sociale – ICESS 2022, me temë: “Perspektivat e reja në edukim dhe shkenca sociale”. Konferenca u organizua në bashkëpunim me partnerët: Universiteti “Aleksandër Xhuvani” (Elbasan), “Educators without Borders International”, si dhe ELTA – English Language Teachers

  READ MORE