Author's Posts

 • Departamenti i Drejtësisë në KUB zhvilloi Konferencën e VI-të Studentore

  Departamenti i Drejtësisë në KUB zhvilloi Konferencën e VI-të Studentore0

  Departamenti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar Bedër, në bashkëpunim me klubin studentor “Bedër Law Students Association” dhe ELSA Albania zhvilluan konferencën e VI-të studentore me temë: “Shqipëria nën Ndërveprimin e Ligjit, Shoqërisë dhe Politikës”. Punimet e kësaj konferencë u përshëndetën nga rektori Prof. Asoc. Rrahim Ombashi nga përgjegjësi i departamentit të Drejtësisë Dr. Gentjan Skara,

  READ MORE
 • Raporti i BERZH: Rritja ekonomike në rënie me 3.3%

  Raporti i BERZH: Rritja ekonomike në rënie me 3.3%0

  Si çdo vend tjetër, dhe Shqipëria përjeton pasoja të rënda ekonomike si pasojë e luftës së Ukrainës. Sipas raportit të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, niveli i zhvillimit ekonomik për dy vitet e fundit pritet të ngadalësohet. Për vitin aktual, pritet një rritje nga 3.3%, nga 3.7% që ka qenë parashikimi paraardhës së këtij

  READ MORE
 • Shtetet më të lumtura në botë për vitin 2022

  Shtetet më të lumtura në botë për vitin 20221

  Ky vit shënon përvjetorin e dhjetë të Raportit Botëror të Lumturisë, duke na ftuar që të shikojmë prapa dhe përpara duke ruajtur raportimin tonë për mirëqenien aktuale dhe duke zgjeruar analizën tonë për efektet e gjera të COVID-19. Renditjet e vendeve tona tregojnë vlerësimet e jetës  për secilin vend, mesatarisht gjatë viteve 2019-2021. Jo çdo

  READ MORE
 • Ulet sërish çmimi i naftës për 5 ditët e ardhshme

  Ulet sërish çmimi i naftës për 5 ditët e ardhshme0

  Bordi i Transparencës ka vendosur që çmimi i naftës të ulet për 5 ditët e ardhshme. Duke nisur nga sot deri më datë 21 mars çmimi do të jetë 203 lekë për litër. Këtë njoftim e ka bërë të ditur kryeministri Edi Rama nëpërmjet një postimi në rrjetin social ‘Facebook’. Vendimi i Bordit të Transparencës

  READ MORE