Workshop me temë: “Etika në Arsimin e Lartë: Plagjiatura”

Workshop me temë: “Etika në Arsimin e Lartë: Plagjiatura”

Kolegji Universitar Bedër organizoi workshop-in me temë: “Etika në Arsimin e Lartë: Plagjiatura”, me pjesëmarrjen e Dr.Vera Ndrecaj, pedagoge dhe menaxhere projekti në Universitetin e Kardifit, në Mbretërinë e Bashkuar. Nëpërmjet lidhjes online, ajo ndau njohuritë dhe përvojën e saj mbi integritetin akademik, si aspekt themelor për të mësuarin, mësimdhënien dhe kërkimin shkencor në arsimin

Kolegji Universitar Bedër organizoi workshop-in me temë: “Etika në Arsimin e Lartë: Plagjiatura”, me pjesëmarrjen e Dr.Vera Ndrecaj, pedagoge dhe menaxhere projekti në Universitetin e Kardifit, në Mbretërinë e Bashkuar.
Nëpërmjet lidhjes online, ajo ndau njohuritë dhe përvojën e saj mbi integritetin akademik, si aspekt themelor për të mësuarin, mësimdhënien dhe kërkimin shkencor në arsimin e lartë.
Kolegji Universitar Bedër është gjithmonë e më tepër në përpjekje për të stimuluar  studentët dhe stafin për të marrë njohuri  duke ju dhënë atyre mundësinë për t’u zhvilluar dhe kualifikuar profesionalisht.

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar