• Cani: Ja si do të rritet çmimi i energjisë0

  Qveria ka gjetur zgjidhjen përfundimtare për rritjen e çmimit të energjis. Sipas saj nuk do të ketë më fashë deri 300 kwh. Sipas ministrit tw Financave në këtë formë po mendohet për kompesimin e të varfërve. Nga Uashingtoni, ku po diskuton me FMN , ministry i Financave, Cani shprehet se do të hiqet fasha e

  READ MORE
 • Kosovë, dyqan me veshje të stilit Hillary Clinton0

  Një dyqan me veshje të inspiruara nga moda dhe stili i veshjes së Hillary Clinton është hapur tashmë në Kosovë. Dyqani ka fustane, kostume dhe funde të cilat janë të dizenjuara në sajë të veshjes së Hilary Clinton. Vetë dyqani mban emrin “Hillary” dhe vizitohet nga shumë njerëz jo vetëm nga Kosova, por edhe më

  READ MORE
 • Tifozja e Belgjikës bëhet modele0

  Atëherë kur se pret të vjen, thotë populli. E re, e bukur dhe tifoze e zjarrtë, Kjo është Axelle Despiegelaere, tifoze e Belgjikës e cila tërhoqi vëmendjen falë pamjes së saj. U nis për në Brazil si një tifoze e thjeshtë dhe u kthye në shtëpi me famë dhe me një kontratë si modele. Në

  READ MORE