8 pyetjet me të cilat mund t’i hutoni njerëzit më lehtë

8 pyetjet me të cilat mund t’i hutoni njerëzit më lehtë

Të gjithë duam që gjatë një bisede me shoqërinë, apo gjatë lojërave që mund të organizojmë me ta, të jemi më të mirët dhe t’i zëmë ngushtë me pyetje të vështira që mbase nuk kanë as përgjigje. Nëse po i kërkoni ato lloj pyetjesh ja ku i gjeni: 1.Cfarë ngjyre është pasqyra? A është pasqyra

Të gjithë duam që gjatë një bisede me shoqërinë, apo gjatë lojërave që mund të organizojmë me ta, të jemi më të mirët dhe t’i zëmë ngushtë me pyetje të vështira që mbase nuk kanë as përgjigje. Nëse po i kërkoni ato lloj pyetjesh ja ku i gjeni:

1.Cfarë ngjyre është pasqyra? A është pasqyra një ngjyrë,ndoshta duhet të jetë por vështirë ta thuash.

2.Nëse kënaqeni duke humbur kohë,a është vërtet kjo kohë e humbur? A kënaqet me të vërtetë njeri duke humbur kohë? Shumë persona mund ta shijojnë të  bërit asgjë por ndonjëherë kjo nuk quhet kohë e humbur.

3. Nëse cdo gjë është e mundur,a është e mundur që dicka të jetë e pamundur? Kjo ishte pak e ngatërruar por kush e di vërtet?

4. Nëse dikush me personalitete të shumta kërcënon të vrasë veten, a konsiderohet një situatë pengmarrje? Unë do të thoja jo është thjesht një situatë e cuditshme, po ju si mendoni?

5. Përse ringu i boksit është një katror? Sepse është, mos argumentoni kot.

6. Përse kur ngisni makinën dhe kërkoni një adresë, e ulni zërin në radio? Ndoshta ju ndihmon të përqendroheni, megjithëse jeni të sigurt se nevojitet më shumë përqendrim kur ngisni makinën shpejt.

7. Pse fjala fjalor është në fjalor? Na kapët ngushtë këtu nuk kemi asnjë përgjigje.

8. Pse nuk ka ushqim maceje me shije miu? A hanë macet me të vërtetë minj apo i shikojnë ato si një lodër?

Përshtati: Lulzime Manallari

Student
AUTHOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar