• Martesat e fëmijëve midis refugjatëve sirianë

  Martesat e fëmijëve midis refugjatëve sirianë0

  E martuar 14 vjeç: nuset e fëmijëve të refugjatëve në Siri Martesat e fëmijëve midis refugjatëve sirianë janë në rritje. Çdo vit, fëmijëria përfundon te rreth 15 milionë vajza në mbarë botën që martohen para moshës 18 vjeçare, sipas Qendrës Ndërkombëtare për Kërkimin e Grave (ICRW). Azia Jugore ka numrin më të madh të “nuseve

  READ MORE
 • Qumështi i gjirit, nuk ka zëvendësues

  Qumështi i gjirit, nuk ka zëvendësues0

  Studimet kanë arritur në përfundimin në përfundimin se nuk egziston ndonjë ushqim tjetër i cili mund të zëvendësojë qumështin e gjirit të nënës. Kështu deklaron profesori i pediatrisë në Universitetin Ronshister në Neë-York të SHBA-së duke thënë: “Femrat duhet ta dinë se qumështi i gjirit është më i preferuar për fëmijën dhe e mbron atë

  READ MORE