Johnny Depp ka fituar gjyqin e tij kundër Amber Heard

Johnny Depp ka fituar gjyqin e tij kundër Amber Heard

Johnny Depp ka fituar gjyqin e tij kundër Amber Heard, vendosi juria në Virxhinia. Jo më pak se tre ditësh diskutimi, trupi gjykues prej shtatë personash sapo ka lëshuar një vendim në sallën e mbushur plot të gjyqit se ylli i Aquaman ka shpifur me keqdashje të vërtetë për ish-aktorin e “Pirates of the Caribbean”

Johnny Depp ka fituar gjyqin e tij kundër Amber Heard, vendosi juria në Virxhinia. Jo më pak se tre ditësh diskutimi, trupi gjykues prej shtatë personash sapo ka lëshuar një vendim në sallën e mbushur plot të gjyqit se ylli i Aquaman ka shpifur me keqdashje të vërtetë për ish-aktorin e “Pirates of the Caribbean” në fund të vitit 2018, për të cilin Heard shkroi- autori i Washington Post,duke u bërë “fytyra publike e abuzimit në familje”.

Depp po kërkonte 50 milionë dollarë dëmshpërblim, por juria i dha atij 15 milionë dollarë , 10 milionë dollarë shpërblim dhe 5 milionë dollarë dëmshpërblim. Por gjyqtari Penney Azacarate e zvogëloi shpejt shifrën e dëmeve ndëshkuese në 350,000 dollarë, maksimumi i lejuar në shtet.

Para se të lexohej aktgjykimi, gjyqtari kishte kontaktuar avokatë nga të dyja palët për të diskutuar për mungesën e dëmtimit të aktgjykimit. Juria u dërgua jashtë sallës së gjyqit për të vendosur një shifër prej të paktën 1 dollarësh, i udhëzoi gjykatësi, që do të thotë se në atë moment avokatët dhe Heard e dinin se kush kishte fituar.

Lumturie Alcani

Student
AUTHOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar