Edukimi mbi median dhe informacionin, “Empowered” Episodi 01, i ftuar Dr. Erlis Çela

Edukimi mbi median dhe informacionin, “Empowered” Episodi 01, i ftuar Dr. Erlis Çela

Ky është episodi i parë i një serie podkastesh (vodkastesh) që kemi punuar dhe po punojmë me disa studentë dhe kolegë në departament. Ka qenë ëndërr e përbashkët e disave prej nesh dhe sot e nisim me të parën seri, me prof Erlis Çelën. Ky cikël podkastesh është realizuar si pjesë e projektit “Zhvillimi i

Ky është episodi i parë i një serie podkastesh (vodkastesh) që kemi punuar dhe po punojmë me disa studentë dhe kolegë në departament. Ka qenë ëndërr e përbashkët e disave prej nesh dhe sot e nisim me të parën seri, me prof Erlis Çelën.
Ky cikël podkastesh është realizuar si pjesë e projektit “Zhvillimi i Edukimit për Median dhe Informacionin për Mësuesit e Ardhshëm” të mbështetur financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun të Ambasadës së SHBA në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autorëve dhe nuk përfaqesojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

 

Alban Tufa
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar