• Rusia përjashtohet nga Eurovizioni

  Rusia përjashtohet nga Eurovizioni0

  Rusia është përjashtuar nga pjesëmarrja në Eurovizion, deklaroi European Broadcasting Union (EBU), që organizon konkursin. “Një vendim i tillë është marrë duke patur parasysh shqetësimin e krijuar nga kriza e paprecedentë që po ndodh aktualisht në Ukrainë. Përfshirja e Rusisë në një konkurs të tillë do të krijonte mosbesim dhe konflikte gjatë eventit.” thuhet në

  READ MORE
 • 10 filmat që duhen parë këtë shkurt

  10 filmat që duhen parë këtë shkurt0

  Jackass Forever  Përgatituni të qeshni, të bërtisni dhe të falënderoni yjet tuaj me fat që nuk keni nevojë të pësoni lëndime të rënda për jetesën. Njëzet vjet pas publikimit të filmit të parë Jackass dhe 12 vjet nga i treti (me vetëm një spin-off të Bad Grampa që vjen mes kësaj dhe kësaj), Johnny Knoxville

  READ MORE
 • Pezullohet nga emisoni aktorja e njohur Whoopi Goldberg  

  Pezullohet nga emisoni aktorja e njohur Whoopi Goldberg  0

  Aktorja e njohur Whoopi Goldberg, është pezulluar nga emisioni “The View” pasi komentoi për Holokaustin duke thënë se nuk kishte të bënte me racën.  “Le të jemi të sinqertë, Holokausti nuk ka të bëjë me racën, nuk është. Bëhet fjalë për natyrën çnjerëzore të njeriut ndaj njeriut, për këtë bëhet fjalë. Këta [nazistët dhe hebrenjtë]

  READ MORE