Të rinjtë dhe raportin e tyre me mediat sociale

Të rinjtë dhe raportin e tyre me mediat sociale

Vijmë me episodin e pestë të serisë së podkasteve “Empowered”, me studentet e departamentit tonë, Klejda Haxhiu dhe Bleona Guraj. Në këtë seri diskutuam për të rinjtë dhe raportin e tyre me mediat sociale. Ju ftojmë ta ndiqni! Ky cikël podkastesh është realizuar si pjesë e projektit “Zhvillimi i Edukimit për Median dhe Informacionin për

Vijmë me episodin e pestë të serisë së podkasteve “Empowered”, me studentet e departamentit tonë, Klejda Haxhiu dhe Bleona Guraj. Në këtë seri diskutuam për të rinjtë dhe raportin e tyre me mediat sociale. Ju ftojmë ta ndiqni!

Ky cikël podkastesh është realizuar si pjesë e projektit “Zhvillimi i Edukimit për Median dhe Informacionin për Mësuesit e Ardhshëm” të mbështetur financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun të Ambasadës së SHBA në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autorëve dhe nuk përfaqesojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Alban Tufa
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar