• Të rinjtë dhe raportin e tyre me mediat sociale

  Të rinjtë dhe raportin e tyre me mediat sociale0

  Vijmë me episodin e pestë të serisë së podkasteve “Empowered”, me studentet e departamentit tonë, Klejda Haxhiu dhe Bleona Guraj. Në këtë seri diskutuam për të rinjtë dhe raportin e tyre me mediat sociale. Ju ftojmë ta ndiqni! Ky cikël podkastesh është realizuar si pjesë e projektit “Zhvillimi i Edukimit për Median dhe Informacionin për

  READ MORE
 • KUB nënshkruan memorandum bashkëpunimi me SwissContact

  KUB nënshkruan memorandum bashkëpunimi me SwissContact0

  Kolegji Universitar “Bedër” dhe projekti “Aftësi për Punë”, që zbatohet nga SwissContact në Shqipëri, lidhën një memorandum mirëkuptimi për bashkëpunimin akademik, shkencor dhe kulturor. Memorandumi u nënshkrua nga z. Surja Shehi, Dekan i Studentëve dhe z. Fatjon Dragoshi, menaxher i projektit “Aftësi për Punë”. Fushat specifike të bashkëpunimit midis “Bedër” dhe “Aftësi për Punë” përfshijnë

  READ MORE