Telekomunikacioni: Telekom Mobile, parësor në tregun vendas

Telekomunikacioni: Telekom Mobile, parësor në tregun vendas

Telekomunikacioni në Shqiperi nis me një investim të rëndësishëm përsa i përket anës ekonomike. Bashkëpunimi i Elvin Gurit, një biznesmeni shqiptarë që aktivitetin e tij e ushtron në Bullgari dhe Spass Roussev, aksioneri i Vivacom në Bullgari do të sjellin në Shqipëri produkte të reja në përmisimin e internetit. Sipas Noas: “Bashkëpunimi pritet të japë

Telekomunikacioni në Shqiperi nis me një investim të rëndësishëm përsa i përket anës ekonomike.

Bashkëpunimi i Elvin Gurit, një biznesmeni shqiptarë që aktivitetin e tij e ushtron në Bullgari dhe Spass Roussev, aksioneri i Vivacom në Bullgari do të sjellin në Shqipëri produkte të reja në përmisimin e internetit.

ekonomi31

Sipas Noas: “Bashkëpunimi pritet të japë ftytet e para pas një periudhe të shkurtër”.  Jetesa në botën digjitale ka bërë që të shtohet konkurenca dhe kjo për qytetarët sjell cilësi dhe më pak kosto ekonomike.

Spass Roussev është aksioneri dhe drejtuesi i Vivacom, kompania telefonike e cila mbulon 30% të rrjetit në Bullgari.

Sipas një deklarate të Spass Roussev: “Kjo iniciativë e marrë prej nesh do të sjelli risi në Shqipëri, stafi do të jetë vendas gjë e cila do të na çojë në zbulimin e talenteve të rinjë, gjithashtu sjellja e paketave të reja do të ndihmojë dhe ekonominë lokale”.

A.Kullolli

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar