• 0

  5 G-ja risi e shërbimit të internetit Për momentin, rrjeti i shumë diskutuar i 5G- së është më tepër në fazën e eksperimentimit sesa të vënies në zbatim. Cfarë është 5G- ja? Një ekip shkencëtarës ka zhvilluar një teknologji të re të rrjetave pa tela e cila është 65.000 herë më e shpejtë se sa

  READ MORE
 • Telekomunikacioni: Telekom Mobile, parësor në tregun vendas

  Telekomunikacioni: Telekom Mobile, parësor në tregun vendas0

  Telekomunikacioni në Shqiperi nis me një investim të rëndësishëm përsa i përket anës ekonomike. Bashkëpunimi i Elvin Gurit, një biznesmeni shqiptarë që aktivitetin e tij e ushtron në Bullgari dhe Spass Roussev, aksioneri i Vivacom në Bullgari do të sjellin në Shqipëri produkte të reja në përmisimin e internetit. Sipas Noas: “Bashkëpunimi pritet të japë

  READ MORE