Qytetaria digjitale dhe gazetaria konstruktive, “Empowered” – Episodi 03, e ftuar Beklie Koltraka

Qytetaria digjitale dhe gazetaria konstruktive, “Empowered” – Episodi 03, e ftuar Beklie Koltraka

  Ja ku vijmë me episodin e tretë të serisë së podkasteve “Empowered”, me  gazetaren Beklie Koltraka. Këtë seri diskutuam për edukimin mbi median, qytetarinë digjitale, si dhe çështje të gazetarisë konstruktive. Ju ftojmë ta ndiqni! Ky cikël podkastesh është realizuar si pjesë e projektit “Zhvillimi i Edukimit për Median dhe Informacionin për Mësuesit e

 

Ja ku vijmë me episodin e tretë të serisë së podkasteve “Empowered”, me  gazetaren Beklie Koltraka. Këtë seri diskutuam për edukimin mbi median, qytetarinë digjitale, si dhe çështje të gazetarisë konstruktive. Ju ftojmë ta ndiqni!

Ky cikël podkastesh është realizuar si pjesë e projektit “Zhvillimi i Edukimit për Median dhe Informacionin për Mësuesit e Ardhshëm” të mbështetur financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun të Ambasadës së SHBA në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autorëve dhe nuk përfaqesojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Alban Tufa
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar