Navigimin në hapsirën digjitale, algortimat dhe inteligjencën artificiale: nevoja dhe sfidat

Navigimin në hapsirën digjitale, algortimat dhe inteligjencën artificiale: nevoja dhe sfidat

  Vijojmë me episodin e katërt të serisë së podkasteve “Empowered”, me lektorin e departamentit tonë, MSc. Alban F Tufa. Në këtë seri diskutuam për navigimin në hapësirën digjitale, algortimat dhe inteligjencën artificiale, si dhe nevoja dhe sfidat e navigimit në këtë hapësirë, Ju ftojmë ta ndiqni! Ky cikël podkastesh është realizuar si pjesë e

 

Vijojmë me episodin e katërt të serisë së podkasteve “Empowered”, me lektorin e departamentit tonë, MSc. Alban F Tufa. Në këtë seri diskutuam për navigimin në hapësirën digjitale, algortimat dhe inteligjencën artificiale, si dhe nevoja dhe sfidat e navigimit në këtë hapësirë, Ju ftojmë ta ndiqni!

Ky cikël podkastesh është realizuar si pjesë e projektit “Zhvillimi i Edukimit për Median dhe Informacionin për Mësuesit e Ardhshëm” të mbështetur financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun të Ambasadës së SHBA në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autorëve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

 

Alban Tufa
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar