Më 23 shkurt zgjedhjet në Mitrovicën e veriut

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, ka marrë një vendim për sa i përket Zgjedhje lokale për Kryetarin e Komunës së Mitrovicës. Bazuar në Ligjin për zgjedhjet Lokale, neni 4 pika 4 dhe në ligjin për Vetëqeverisjen Lokale, neni 57, por sipas një shkrese nga ana e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, kanë

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, ka marrë një vendim për sa i përket Zgjedhje lokale për Kryetarin e Komunës së Mitrovicës.

Bazuar në Ligjin për zgjedhjet Lokale, neni 4 pika 4 dhe në ligjin për Vetëqeverisjen Lokale, neni 57, por sipas një shkrese nga ana e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, kanë vendosur që data 23 shkurt 2014 do të dita ku do të mbahen zgjedhjet.

Presidentja Jahjaga ka udhëzuar që të tregohet kujdes dhe që komuna e Mitrovicës të marrë të gjitha veprimet e nevojshme si për organizimit ashtu edhe për mbajtjen e zgjjedhjeve më mënyrë sa më të drejtë dhe në përputhje me ligjet.

Presidentja Jahjaga u bën thirrje të gjithë qytetarëve, me të drejtë vote, të komunës së Mitrovicës së veriut, që të marrin pjesë në zgjedhjet për kryetarin e komunës, duke shfrytëzuar të drejtën kushtetuese dhe ligjore, në mënyrë që Mitovica të ecë përpara dhe të zhvillohet.

E konfirmon edhe përmes “Twitterit”

ghsr

/Redjon Shtylla/

 

 

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar