Edukimi mbi median dhe çështjet e klimës, “Empowered” Episodi 02, e ftuar Prof. Asoc. Dr. Ani Bajrami

Edukimi mbi median dhe çështjet e klimës, “Empowered” Episodi 02, e ftuar Prof. Asoc. Dr. Ani Bajrami

  Episodi i dytë i serisë së podkasteve “Empowered”, me të ftuarën Prof. Asoc. Ani Bajrami. Këtë seri diskutuam për edukimin mbi median dhe informacionin lidhur me çështjet e klimës dhe ngrohjes globale. Ju ftojmë ta ndiqni! Ky cikël podkastesh është realizuar si pjesë e projektit “Zhvillimi i Edukimit për Median dhe Informacionin për Mësuesit

 

Episodi i dytë i serisë së podkasteve “Empowered”, me të ftuarën Prof. Asoc. Ani Bajrami. Këtë seri diskutuam për edukimin mbi median dhe informacionin lidhur me çështjet e klimës dhe ngrohjes globale. Ju ftojmë ta ndiqni!
Ky cikël podkastesh është realizuar si pjesë e projektit “Zhvillimi i Edukimit për Median dhe Informacionin për Mësuesit e Ardhshëm” të mbështetur financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun të Ambasadës së SHBA në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autorëve dhe nuk përfaqesojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.
Alban Tufa
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar