• Prototipi i Boeing, droni që  mund të mbajë 500 lbs ngarkesë0

      Boeing ka ndërtuar një prototip droni që mund të mbajë shumë më tepër se një aparat fotografik siç ndodh me dronët e zakonshëm . Pak kohë më parë kompania Boeing urdhëroi inxhinierët për projektimin dhe ndërtimin e një droni ngarkesash. Prototipi që ata krijuan është në gjendje për të transportuar 500 lbs (

  READ MORE
 • Bitcoin, paraja virtuale drejt zhvlerësimit0

    Sot monedha kriptografike Bitcoin ka pësuar një rënie me 18% të vlerës së saj, duke shënuar kështu pikën më të ulët në bursë në katër javët e fundit. Kërcenimet e Koresë së Jugut me ndalimin e monedhave kriptografike, patën ndikim të menjëhershëm në bursën e këmbimit të kësaj monedhe. Kina së fundmi i është

  READ MORE
 • Së shpejti pjesë e Facebook Messenger do të jenë edhe lojrat0

  Me sa duket Facebook po e mban premtimin e shëndërrimit të Messenger në një platform, përtej një aplikacioni komunikimi. Sipas The Information, Facebook ka konfirmuar se është në bisedime serioze me zhvilluesit që edhe në Messenger të luhen lojra. Gjithesi duket se planet e Facebook për ta bërë edhe Messenger-in pjesë të lojrave janë në

  READ MORE
 • 6-vjeçari merr certifikatë nga Microsoft0

  Një 6-vjeçar në Britani tashmë është një profesionist i certifikuar nga Microsoft, pas kalimit të provimit nga gjigandi i softwerit. Djaloshi ka marrë një çertifikatë si specialist i Microsoft Office. Prindërit e Humza Shahzad e kanë inkurajuar që të vogël që të merret me botën e teknologjisë, duke i dhënë atij një telefon inteligjent që

  READ MORE
 • Apple nxjerr në shtator iPhone 70

  Modelet e reja te iPhonë pritet të prezantohen në publik brenda një periudhe katër mujore, dhe kësaj radhe pritet që Apple të bëjë një ndryshim për sa i përket numrit të telefonave të rinj që do të prezantoj këtë radhë. Në vend të dy modeleve të reja që iPhonë ka hedhur në treg vitet e

  READ MORE
 • Europianët preferojnë më tepër iPhonen sesa Androidin0

  Përpjekjet e Apple për të bindur përdoruesit Android të fillojnë të përdorin produktet e Apple kanë pasur goxha efekt, sidomos në Europë. Këtë gjë e tregon një raport i ri nga firma analitike Kantar Ëorld Panel tregon se në tremujorin e parë të këtij viti afërsisht 33% e blerësve të një iPhone ishin ish–përdorues të

  READ MORE