• Mbani larg këto barna , ja rreziqet qe sjellin per trurin tuaj0

  Sipas të dhënave të Organizatës Botërore të Shëndetit numri i njerëzve që pësojnë efekte anësore të shkaktuara nga barnat është alarmant. Plot 1.5 milion raste të regjistruara në botë të njrëzve me komplikime të shkaktuara nga barnat. Çdo lloj ilaçi i marrë me recetë mund të shkaktojë një lloj rrezikushëndetësor.Humbja e kujtesës është një nga

  READ MORE
 • Studim:Ngrënia e shpejtë, shkaktare e disa sëmundjeve0

  Sipas një studimi, personat që hanë shpejtë janë të prirur të jenë  të goditur nga një sërë sëmundjësh të zemrës, në tru dhe diabeti. Tension i lartë i gjakut, diabeti, niveli jonormal i kolesterolit, obeziteti janë kryesisht problematikat që ndodhen ‘brenda’ trupin të një personi që ushqehet shpejt. Një grup shkencëtarësh nga Universiteti Hiroshima në

  READ MORE
 • Uji i ambalazhuar,shkaktari kryesor i infeksioneve të rënda0

    Top channel ne bazë të nje investigimi zbulon se disa lloje te ujit të ambalazhuar jane të prekur nga bakteret “echerichia colli” dhe “entorococcu” të cilat në 95% të rasteve janë shkaktari kryesor I infeksioneve urinare. Echerichia Colli  dhe entorococcu janë dy mikroorganizma  që ndeshen shpesh  në patologjitë  mjekësore. Echerichia Colli    është  në shumicën

  READ MORE