“Bedër” firmos një tjetër marrëveshje bashkëpunimi në kuadër të Programit të Diplomave të Dyfishta

“Bedër” firmos një tjetër marrëveshje bashkëpunimi në kuadër të Programit të Diplomave të Dyfishta

Kolegji Universitar Bedër, si partner zyrtar i Universitetit të Ekonomisë dhe Shkencave Sociale në Varshavë të Polonisë , ka firmosur një marrëveshje tjetër bashkëpunimi në kuadër të Programit të Diplomave të Dyfishta. Qëllimi i kësaj marrëveshjeje është realizimi i marrjes së diplomave të dyfishta në programet e studimit Bachelor në Financë dhe Kontabilitet, program i

Kolegji Universitar Bedër, si partner zyrtar i Universitetit të Ekonomisë dhe Shkencave Sociale në Varshavë të Polonisë , ka firmosur një marrëveshje tjetër bashkëpunimi në kuadër të Programit të Diplomave të Dyfishta.

Qëllimi i kësaj marrëveshjeje është realizimi i marrjes së diplomave të dyfishta në programet e studimit Bachelor në Financë dhe Kontabilitet, program i cili këtë vit do të hapet për herë të parë, dhe në Gjuhë dhe Letërsi Angleze.

Programi i Diplomave të Dyfishta në bashkëpunim me këtë universitet do të fillojë të aplikohet duke filluar nga viti i ardhshëm akademik.

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar