Amazon dhuron nga 10 euro për të gjithë klientët e saj

Amazon ofron 10 euro për të gjithë klientët e saj deri në fund të muajit, pa bërë dallime. Si mund t’i merrni këto dhjetë euro? Ju duhet të keni në llogarinë tuaj në Amazon të paktën 30 €. Më poshtë janë të gjitha hapat që duhen marrë: 1-Shkoni në faqen e Amazon 2-Shtypni “zbuloni se

Amazon ofron 10 euro për të gjithë klientët e saj deri në fund të muajit, pa bërë dallime. Si mund t’i merrni këto dhjetë euro? Ju duhet të keni në llogarinë tuaj në Amazon të paktën 30 €. Më poshtë janë të gjitha hapat që duhen marrë:

1-Shkoni në faqen e Amazon
2-Shtypni “zbuloni se si të rimbushni” dhe pastaj “merrni bar-kodin” dhe vendosni nëse do ta dërgoni atë me sms apo do ta printoni direkt nga shtëpia
3-Kontrolloni pikën më të afërt të shitjes duke iu përmbajtur ofertës
4-Shkoni në dyqan, tregoni kodin barkodin dhe plotësojeni llogarinë tuaj me të paktën 30 €
5-Një email do të dërgohet duke konfirmuar kuponin prej 10 € që sapo keni marrë
6-Në blerjen e ardhshme, 10 € do të zbritet automatikisht nga çmimi përfundimtar.

Ky është një promovim i madh për ata që shpesh blejnë nga Amazon dhe duan të ruajnë diçka.
Ju kujtojmë se oferta është e vlefshme vetëm për klientët që mbushin deri më 31 janar 2019. Blerësi mund të përdoret vetëm për produktet e shitura dhe të dërguara nga Amazon jo më vonë se më 30 prill 2019. Disa lloje të produkteve janë të përjashtuara , të tilla si libra, produkte digjitale, ushqime për fëmijë, qilar, marrëveshje me depo, gjëra për dhurata, TV dhe tableta. Prandaj, shumica e produkteve të shitura në Amazon përfshihen në ofertë.

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar