• Amazon Canada ndërton një qendër të re në Quebec0

    Reuters shkruan se Amazon.com Inc (AMZN.O)  tha ditën e sotme se planifikon të hapë qendrën e parë të përmbushjes në Quebec vitin e ardhshëm dhe pret që të punësojë më shumë se 300 punëtorë me kohë të plotë. Njoftim Në shtator, kompania njoftoi se do të hapë qendrën e gjashtë në Ontario. Rival Shopify Inc

    READ MORE
  • Amazon dhuron nga 10 euro për të gjithë klientët e saj0

    Amazon ofron 10 euro për të gjithë klientët e saj deri në fund të muajit, pa bërë dallime. Si mund t’i merrni këto dhjetë euro? Ju duhet të keni në llogarinë tuaj në Amazon të paktën 30 €. Më poshtë janë të gjitha hapat që duhen marrë: 1-Shkoni në faqen e Amazon 2-Shtypni “zbuloni se

    READ MORE