50 asistentë me diplomë bachelor, punësohen në Fakultetin e Mjeksëisë

Fakulteti i Mjekësisë në Kosovë  ka punësuar rreth 50 asistentë me diplomë bachelor. Mjekët e rinj i janë nështruar një konkursi, që ka qenë në drejtimin Mami dhe infermieri. Në mesin e tyre janë edhe pesëmbëdhjetë asistentët, të cilëve në dhjetor të vitit të kaluar Rektorati ua ka shkëputur kontratat e punës, për shkak të

Fakulteti i Mjekësisë në Kosovë  ka punësuar rreth 50 asistentë me diplomë bachelor. Mjekët e rinj i janë nështruar një konkursi, që ka qenë në drejtimin Mami dhe infermieri. Në mesin e tyre janë edhe pesëmbëdhjetë asistentët, të cilëve në dhjetor të vitit të kaluar Rektorati ua ka shkëputur kontratat e punës, për shkak të diplomave të dyshimta të masterit.

Drejtuesit e fakultetit e kanë konfirmuar pranimin e asistentëve të rinj, dhe kanë arsyetuar se kanë marrë leje nga Angjencia e Akreditimit në Kosovë. Lajmin e ka dhënë gazeta në Kosovë, “ Koha Ditore”.

/Redjon Shtylla/

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar