Sëmundjet e organeve të frymëmarrjes

Sëmundjet e organeve të frymëmarrjes

Ka raste kur persona të  veçantë  janë  me prirje të  ndryshme ose lindin asmatikë . Tek të  sëmurët asma ndryshon nga frymëmarrja e vështirë  sepse është  një  dëmtim më  i fortë . Të  sëmurët vuajnë  zakonisht në  mbrë mje si dhe gjatë natës. Vuajtja më  e theksuar nga asma është  te njerëzit me gjoks të 

Ka raste kur persona të  veçantë  janë  me prirje të  ndryshme ose lindin asmatikë . Tek të  sëmurët asma ndryshon nga frymëmarrja e vështirë  sepse është  një  dëmtim më  i fortë . Të  sëmurët vuajnë  zakonisht në  mbrë mje si dhe gjatë natës.

Vuajtja më  e theksuar nga asma është  te njerëzit me gjoks të  ngushtë  ose me deformime nga të  cilat tek këta njerëzë  shkaktohen edhe shtrembërime të  shpinës (të  trupit, të  kurrizit) etj.  Ka edhe asmë  mbytë se që  dallohet se në  disa raste i së muri bollkohet, ose mund të  humbasë  ndjenjat.

/Redjon Shtylla/

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar