Përmet, priftërinjtë meshë në rrugë

Përmet, priftërinjtë meshë në rrugë

Pas rimarrjes së godinës nga policia private, Bashkia e Përmetit ka izoluar me tulla dritaret e godinës së Pallatit të  Kulturës, kjo masë është marrë më qëllim që besimtarët ortodoksë dhe priftërinjtë të mos hyjnë në godinën e kishës. Priftërinjtë ortodoksë nuk janë dorezuar. Në orët e para të mëngjesit të sotëm ata kanë vendosur ikona

Pas rimarrjes së godinës nga policia private, Bashkia e Përmetit ka izoluar me tulla dritaret e godinës së Pallatit të  Kulturës, kjo masë është marrë më qëllim që besimtarët ortodoksë dhe priftërinjtë të mos hyjnë në godinën e kishës.

Priftërinjtë ortodoksë nuk janë dorezuar. Në orët e para të mëngjesit të sotëm ata kanë vendosur ikona dhe objekte kishtare në trotuarin para Pallatit të  Kulturës. Më vonë priftërinjtë mbajtën një meshë, në shenjë proteste për largimin e tyre nga kjo godinë.

/Ariana Saraçi/

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar