Nis ndërtimi i gazsjellësit TAP, si do bëhen shpronësimet

Nis ndërtimi i gazsjellësit TAP, si do bëhen shpronësimet

Kompania TAP ka zhvilluar sëfundimi një takim me banorët e fshatit Pilur të komunës së Progrit në rrethin e Devollit, për vënien në zbatim të projektit të gazsjellësit që do të kalojë në këtë zonë. Banorët patën mundësinë të bisedonin kryesisht mbi shqetësimet e tyre përsa i përket tokave dhe të mbjellave të cilat u

Kompania TAP ka zhvilluar sëfundimi një takim me banorët e fshatit Pilur të komunës së Progrit në rrethin e Devollit, për vënien në zbatim të projektit të gazsjellësit që do të kalojë në këtë zonë.

Banorët patën mundësinë të bisedonin kryesisht mbi shqetësimet e tyre përsa i përket tokave dhe të mbjellave të cilat u prekën nga ky projekt.

Ata u njohën gjithashtu me detaje generic viagra with duloxetine të mëtejshme të projektit dhe përfitimet që sjell ai.

Përfaqësuesit e TAP-it kanë garantuar kompensim të sipërfaqeve që do të merren në përdorim ose do të blihen, që sipas tyre do të bëhet para fillimit të punimeve.

Bledi Ceka, përfaqësues i canada pharmacy TAP-it, theksoi: “Hapi i parë është realizimi i censusit dhe i inventarizimit të aseteve. Me fjalë të tjera, do viagra të regjistrohen të gjithë personat që do të preken nga projekti. Do të përllogariten më pas shumat individuale http://pharmacyrx-canadaonline.com/ të kompensimit, do të përgatiten dokumentat ligjorë dhe kontratat. Kompensimi do të bëhet përpara fillimit të punimeve.”

Tubacionet e gazit do të shtrihen larg zonave të banuara, ndërsa do të vendosen në një thellësi prej 1 metër nën tokë.

Banorët e kësaj zone cialis ca kanë vlerësuar përfitimet nga zbatimi i projektit, por kanë kërkuar që të kompensohen në vlerën reale dhe jo më pak nga sa iu takon. Në muajt në vazhdim pritet që të kompesohen rreth 85 familje.

/Sonila Qazimi/

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar