”Ministria e Brendshme shtyn data e skadimit të kartave të identiteti.”

Ministria e Punëve të Brendshme jep një vendim të rëndësishëm sot për qytetarë të cilëve u skadon afati i përdorimit të kartave bionetrike. Në vendimin e publikuar nga MB përfshin të gjithë ata shtetas të cilëve afati i përdoimit të kartave biometrike përfundonte në fund të muajit shkurt, tashmë ky afat do të përfundoj në

pasaporta-640x462

Ministria e Punëve të Brendshme jep një vendim të rëndësishëm sot për qytetarë të cilëve u skadon afati i përdorimit të kartave bionetrike.

Në vendimin e publikuar nga MB përfshin të gjithë ata shtetas të cilëve afati i përdoimit të kartave biometrike përfundonte në fund të muajit shkurt, tashmë ky afat do të përfundoj në fund të muaj dhjetor 2019.

Në këtë mënyrë shtyrja e afatiti vjen si pasoj e numrit të madh të qytetarëve që presin në radhë për t’u pajiusr me kartën e indetiteti,  e cila është bërë e vështirë menaxhimi i situatën në ambentet e administratës.

Ministri I Punëve të Brendshme z.Lleshaj, shprehet se do të vendosen ne dispozicion sportele të reja e cila do të lehtësoj punën dhe procesi për të pajisen me kartën biometrike të kryhet sa më shpejt për të gjithë qytetarët.

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar