Kursi i këmbimit të monedhave kryesore.

Tregu vendas I këmbimit valuator ka pësuar një luhatje në kurset e monedhave kryesore. Të dhenat që vine nga “Credins Bank” shprehen se paundi britanik është rritur me 0.1 pike kundrejt monedhës vëndase lekut. Sterlena këmbehet me 145.3 lekë në blerje dhe 146 në shitje. Valuta vazhdon të mbetet nën presionin e Brixit, marrëveshje e

kembim valutor, paund ,euro ,dollar kandez ,dollar australian,

Tregu vendas I këmbimit valuator ka pësuar një luhatje në kurset e monedhave kryesore. Të dhenat që vine nga “Credins Bank” shprehen se paundi britanik është rritur me 0.1 pike kundrejt monedhës vëndase lekut. Sterlena këmbehet me 145.3 lekë në blerje dhe 146 në shitje.

Valuta vazhdon të mbetet nën presionin e Brixit, marrëveshje e cila është hedhur poshtë për herë të tretë nga parlamenti britanik, duke krijuar një paqartësi me te madhe për divorcin Britani-BE

Monedha e europes mbetet e pa ndyshuar  edhe sot në nivelin e 125 lekëve.

Nderkohe , dollari amerikan ka pësuar dobesim kundrejt lekut minimalisht me 0.1, duke zbritur kështu në nivelin e 11.3 lekëve në blerje dhe 112 lekëve në shitje

Situate për dollarin kanadez edhe atë austalian paraqitet më pozitive, pasi keto monedha kanë zhvlerësuar  lekun respektivisht me 0.5 dhe 0.4 njesi për lekë. Me  të njëjtin rritje është paraqitur edhe franga zvicerane, e cila ka rifituar 0.2 pike  duke u kembyer  per 11.7 lekë në blerje dhe 112.5 në shitje, shprehet “Scan Tv”

S .H

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar