KUB nënshkroi një memorandum me Communication Progress

KUB nënshkroi një memorandum me Communication Progress

Kolegji Universitar Bedër nënshkroi një memorandum mirëkuptimi për bashkëpunim të ndërsjellë me Communication Progress, kompani që operon në fushën e Teknologjisë dhe Informacionit. Memorandumi u nënshkruar nga Prof. Rahim Ombashi, Rektor i komanduar i Kolegjit Universitar Bedër dhe znj. Elona Bakiu, përfaqësuese e Communication Progress. Palët angazhohen të zhvillojnë bashkëpunimin mes tyre në fusha si:

Kolegji Universitar Bedër nënshkroi një memorandum mirëkuptimi për bashkëpunim të ndërsjellë me Communication Progress, kompani që operon në fushën e Teknologjisë dhe Informacionit. Memorandumi u nënshkruar nga Prof. Rahim Ombashi, Rektor i komanduar i Kolegjit Universitar Bedër dhe znj. Elona Bakiu, përfaqësuese e Communication Progress.

Palët angazhohen të zhvillojnë bashkëpunimin mes tyre në fusha si: Trajnime të stafit; Internship për studentët; Rekrutim i studentëve si profesionistë të rinj; Shkëmbime të eksperiencave ndërmjet stafit; Projekte dhe aktivitete të përbashkëta, etj.

Pas nënshkrimit të memorandumit, përfaqësuesit e Communication Progress zhvilluan një takim të hapur me studentët e Kolegjit Universitar Bedër për t’i njohur ata me mundësitë e praktikave dhe punësimit.

Student
AUTHOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar