“Hëna e Plotë-BEDËR”, tek pesë më të mirët në Shqipëri

Universiteti “Hëna e Plotë-BEDËR” renditet ndër pesë universitetet më të mira të Shqipërisë sipas Cybermetrics Lab (Spanish National Research Council, CSIC). Renditja e universiteteve nga ky këshill kërkimor bëhet në bazë të një serë të dhënash të publikuara në faqen e internetit të universiteteve. Të tilla janë, botimet shkencore të stafit akademik të universitetit, botimet

Universiteti “Hëna e Plotë-BEDËR” renditet ndër pesë universitetet më të mira të Shqipërisë sipas Cybermetrics Lab (Spanish National Research Council, CSIC).
Renditja e universiteteve nga ky këshill kërkimor bëhet në bazë të një serë të dhënash të publikuara në faqen e internetit të universiteteve. Të tilla janë, botimet shkencore të stafit akademik të universitetit, botimet në revistat me faktor impakti të publikuara ne Google Scholar, prezenca online e faqes etj.

Në krye të listës së universiteteve gjenden dy publik dhe tre jopublik.

Referuar webomatrics.info pesë universitetet më të mira në Shqipëri janë si vijon:

–        Universiteti “Epoka”

–        Universiteti i Tiranës

–        Universiteti i Neë York-ut, Tiranë

–        Universiteti Politeknik

–        Universiteti “Bedër”

http://www.webometrics.info/en/Europe/Albania

/Objektiv.al/

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar