Fituesit në universitete, pritet lista

Fituesit në universitete, pritet lista

Sot pritet të publikohen emrat e fituesve nëpër universitetet publike.  Burime zyrtare pranë Agjencisë Kombëtare të Provimeve të Maturës pohojnë se do të respektohen afatet e përcaktuara dhe lista e fituesve do të shpallet ditën e sotme. Ndërkohë, specialistët janë drejt përfundimit të përllogaritjes së pikëve në bazë të rezultateve të maturës shtetërore. Këtë vit

Sot pritet të publikohen emrat e fituesve nëpër universitetet publike.  Burime zyrtare pranë Agjencisë Kombëtare të Provimeve të Maturës pohojnë se do të respektohen afatet e përcaktuara dhe lista e fituesve do të shpallet ditën e sotme.

Ndërkohë, specialistët janë drejt përfundimit të përllogaritjes së pikëve në bazë të rezultateve të maturës shtetërore.

Këtë vit pritet që të zënë vend në auditorë, mbi 30 mijë të rinj në sistemin me kohë të plotë, ndërsa ata që nuk kanë mundësi të fitojnë në fazën e parë, do të kenë edhe një shans të dytë përmes  plotësimit të formularit A3, pas vendeve që lihen bosh nga studentët që zgjedhin universitetet private.

/Ardiol Hoxha/

 

 

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar