Eurovision 2015 ja rënditja e shteteve që këndojnë në Finale e Madhe, Shqipëria e parafundit

Elhaida Dani rënditet e 26-ta në Finalen e Madhe të Eurovision që mbahet ditën e shtunë më 23 maj. Organizatorët e festivalit të Eurovision bëjnë publike rradhën e shteteve në që do të këndojnë më 23 maj. Sipas kësaj rënditje Edicioni i 60 i Eurovision hapet me Slloveninë dhe mbyllet me Italinë. Rënditja u përcaktua

Elhaida Dani rënditet e 26-ta në Finalen e Madhe të Eurovision që mbahet ditën e shtunë më 23 maj. Organizatorët e festivalit të Eurovision bëjnë publike rradhën e shteteve në që do të këndojnë më 23 maj. Sipas kësaj rënditje Edicioni i 60 i Eurovision hapet me Slloveninë dhe mbyllet me Italinë.

Rënditja u përcaktua nga producentët e stacionit të ORF dhe u miratua nga Supervizorët Ekzekutivë, Jon Ola Sand

 

Ja rënditja

 1. Sllovenia
  2. Franca
  3. Izraeli
  4. Estonia
  5. Anglia
  6. Armenia
  7. Lituania
  8. Serbia
  9. Norvegjia
  10. Suedia
  11. Qipro
  12. Australia
  13. Belgjika
  14. Austria
  15. Greqia
  16. Mali i Zi
  17. Gjermania
  18. Polonia
  19. Letonia
  20. Rumania
  21. Spanja
  22. Hungaria
  23. Gjeorgjia
  24. Azerbaixhani
  25. Rusia
  26. Shqipëria
  27. Italia
objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar