Austri, një park nënujorë i rrallë

Austri, një park nënujorë i rrallë

Në Austri pranë një liqeni ndodhet parku nënujorë ku ka pemë, urë  dhe stola. Zhytësit në këtë liqen mahnirës ekslorojnë një botë nënujore ku niveli i të cilit rritet çdo vit duke përmbytur cdo gjë rreth tij. Ai ndodhet mes malëve Karst dhe liqeni i gjelbër është vetëm 1 metër i thellë. Gjatë stinës së

Në Austri pranë një liqeni ndodhet parku nënujorë ku ka pemë, urë  dhe stola.

Zhytësit në këtë liqen mahnirës ekslorojnë një botë nënujore ku niveli i të cilit rritet çdo vit duke përmbytur cdo gjë rreth tij.

Ai ndodhet mes malëve Karst dhe liqeni i gjelbër është vetëm 1 metër i thellë. Gjatë stinës së ngrotë, kur bora shkin malëvë, niveli i tij rritet dhe ai përmbyt parkun që ka përreth duke krijuar një mjedis shumë të rrallë dhe tërheqes për vizitorët.

/Adisa Sida/

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar