Aktivitet me rastin e Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore

Aktivitet me rastin e Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore

Qendra e Kulturës, Mediave dhe Botimeve të Mbrojtjes në kuadër të të kalendarit vjetor të aktiviteteve të artit, kulturës online cialis – generic viagra online – magnus online pharmacy – starting dosage of viagra – http://viagraonline-pharmacyrx.com/ – can ramipril be taken with viagra dhe trashëgimisë për vitin 2013 ka organizuar veprimtarinë e radhës me rastin

Qendra e Kulturës, Mediave dhe Botimeve të Mbrojtjes në kuadër të të kalendarit vjetor të aktiviteteve të artit, kulturës

dhe trashëgimisë për vitin 2013 ka organizuar veprimtarinë e radhës me rastin e 29 Shtatorit, Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore.

Aktiviteti do të zhvillohet në ambientet e “Muzeut të Forcave të Armatosura” pranë Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes.

Në kë aktivtitet pritet të zhvillohen një seri performancash edhe artistike, me pjesëmarrjen e OKFA- Orkestra Frymore e Forcave të Armatosura, Fëmijëve të Qendrës se Rekreacionit, Sporteve pranë QKMBM, si dhe personaliteteve të tjerë të nderuar, të cilët do të përshëndesin këtë aktivitet me fjalën e rastit.

Kjo ditë e përcaktuar si Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore Shqiptare në nder të Kamber Bënjës, specialist i monumenteve i rënë dëshmor në mbrojtje të tyre.

Për vite me rradhë, në këtë dite janë prezantuar shumë projekte, të cilët kanë pasur në fokus edhe problematikën e përqendruar rreth objekteve më të spikatura të trashëgimisë kulturore.

/Sonila Qazimi/

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar