10 shtetet që punojnë më pak në botë

CNNMoney ka renditur 10 shtetet ku punonjësit punojnë më së paku gjatë një jave dhe orët mesatare të punës si dhe të ardhurat vjetore të punonjësve. Në vendin e parë renditet Hollandë ku punëtorët punojnë mesatarisht 29 orë në javë ndërsa të ardhurat mesatare vjetore janë 47 mijë dollarë. E dyta vjen Danimarka, mesatarisht 33

CNNMoney ka renditur 10 shtetet ku punonjësit punojnë më së paku gjatë një jave dhe orët mesatare të punës si dhe të ardhurat vjetore të punonjësve.

Në vendin e parë renditet Hollandë ku punëtorët punojnë mesatarisht 29 orë në javë ndërsa të ardhurat mesatare vjetore janë 47 mijë dollarë.

E dyta vjen Danimarka, mesatarisht 33 orë punë me të ardhura mesatare vjetore 46 mijë dollarë.

Në vend të tretë, Norvegjia – Punëtorët në Norvegji punojnë mesatarisht 33 orë në javë ndërsa të ardhurat mesatare vjetore janë 44 mijë dollarë.

Në vend të katërt, Irlanda – Punëtorët në Irlandë punojnë mesatarisht 34 orë në javë ndërsa të ardhurat mesatare vjetore janë 51 mijë dollarë.

Në vend të pestë, Gjermania – Punëtorët në Gjermani punojnë mesatarisht 35 orë në javë ndërsa të ardhurat mesatare vjetore janë 40 mijë dollarë.

Në vend të gjashtë, Zvicra – Punëtorët në Zvicër punojnë mesatarisht 35 orë në javë ndërsa të ardhurat mesatare vjetore janë 50 mijë dollarë.

Në vend të shtatë, Belgjika – Punëtorët në Belgjikë punojnë mesatarisht 35 orë në javë ndërsa të ardhurat mesatare vjetore janë 44 mijë dollarë.

Në vend të tetë, Suedia – Punëtorët në Suedia punojnë mesatarisht 36 orë në javë ndërsa të ardhurat mesatare vjetore janë 38 mijë dollarë.

Në vend të nëntë, Australia – Punëtorët në Australi punojnë mesatarisht 36 orë në javë ndërsa të ardhurat mesatare vjetore janë 45 mijë dollarë.

Në vend të dhjetë, Italia – Punëtorët në Itali punojnë mesatarisht 36 orë në javë ndërsa të ardhurat mesatare vjetore janë 34 mijë dollarë.

/Enkeleda Cami/

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar