• 5 klubet më të suksesshme në Europë

  5 klubet më të suksesshme në Europë0

  Kur mendoni për klubin më të suksesshëm në Evropë, kush ju vjen në mendje? Manchester United, Real Madrid dhe Barcelona ndoshta vijnë direkt në mendje. Vetëm dy nga këto klube bëjnë listën, dhe ata ende nuk depërtojnë në dy të parat. SL Benfica (83 trofe) Skuadra më e suksesshme në Portugali, SL Benfica qëndron me

  READ MORE
 • Strategjitë e komunikimit: 6 këshilla për një fushatë të suksesshme

  Strategjitë e komunikimit: 6 këshilla për një fushatë të suksesshme0

  • Blog
  • February 23, 2022

  Peter Boyd është një avokat dhe themelues i gazetës “Street”. Ai ka ndihmuar 1500 firma ligjore te suksesshme me faqet e tyre të internetit dhe marketingun. A e keni pyetur ndonjëherë veten pse firma ose biznesi juaj nuk po merr aq telefonata sa ju do të dëshironit ? A ishte biznesi juaj në periudhën e

  READ MORE
 • E ardhmja e PR-it dhe Marketing-ut

  E ardhmja e PR-it dhe Marketing-ut0

  • Blog
  • February 21, 2022

  Një nga temat e nxehta që ka qenë në titujt kryesorë kohët e fundit e cila po zhvillohet gjithnjë e me shumë  është roli i marrëdhënieve me publikun PR dhe marketingut .Në të kaluarën ,këto janë parë si dy subjekte  shumë  të dallueshme dhe shumë të ndryshme. Tradicionalisht PR është përcaktuar si mënyra se si

  READ MORE
 • Ja 9 shkallë që duhet të ngjisni për t’i drejtuar ëndrrat tuaja drejt suksesit0

  Ekziston mundësia të ndryshon definicioni i suksesit tek çdo njeri, mirëpo prapëseprapë ai mbetet gjëra e vetme ku të gjithë e shpresojnë pa marrë parasysh pozitave të tyre dhe bindjeve të tyre. Të suksesshmit mbeten nën shënjestrën e njerëzve dhe sytë e njerëzve gjithë janë të drejtuara drejt pyetjeve se si ata patën sukses dhe

  READ MORE