• Zhvillohet Konferenca e Tretë Ndërkombëtare mbi studimet në Media dhe Komunikim në KUB

  Zhvillohet Konferenca e Tretë Ndërkombëtare mbi studimet në Media dhe Komunikim në KUB0

  Departamenti i Shkencave të Komunikimit në Kolegjin Universitar Bedër organizoi  Konferencën e Tretë Ndërkombëtare mbi studimet në Media dhe Komunikim (ICCMS) me temë: “Komunikimi dhe zhvillimet e medias në epokën e dezinformimit dhe sfidave globale”. ICCMS, në bashkëpunim me Universitetin e Tiranës, Universitetin e Prishtinës dhe Institutin Shqiptar të Medias, bëri bashkë 50 pjesëmarrës përfaqësues

  READ MORE
 • Menduam që shpëtuam prej “tij” por shfaqet një variant i ri

  Menduam që shpëtuam prej “tij” por shfaqet një variant i ri0

  Ditën e sotme është raportuar nga “The Providence Journal” se janë identifikuar dy raste të nënvariantit Omicron BA.2 në Rhode Island. Sipas Wendelken, “nuk ka të dhëna që sugjerojnë se BA.2 është më i rëndë se variantet e tjera të omicron. Një pikë e rëndësishme është se BA.2 nuk është një variant i ri i

  READ MORE