• 10 video-lojërat më të luajtura në vitin 2022

  10 video-lojërat më të luajtura në vitin 20220

  Ky artikull u dedikohet të gjithë të apasionuarve me video-lojërat. Në epokën e sotme, lojtarët janë më me fat se kurrë më parë. Kjo për shkak se ka pasur përparime të mëdha në fushën e video-lojërave. Sot disponueshmëria e pajisjeve të lojërave e ka çuar përvojën e lojtarëve në një nivel të ri. Ne do

  READ MORE
 • Futbollistët më të mirë në botë renditur për vitin 2022

  Futbollistët më të mirë në botë renditur për vitin 20220

  Kush është futbollisti më i mirë në botë? Përgjigja nuk është absolute, nuk do të ketë kurrë një vendim përfundimtar. Natyrisht, menduam se ishte një ide e mirë që të paktën të përpiqeshim të grumbullonim më të mirët nga më të mirët në futbollin botëror. Lionel Messi dhe Cristiano Ronaldo kanë sunduar vendin për pjesën

  READ MORE